Home

Home

Dechesne Van Wijk, advocaten en mediators in familiezaken is gevestigd in Leeuwarden. Het  kantoor is ontstaan op 1 juli 2007 uit de samenwerking tussen mr. I.A.M. (Ingrid) Dechesne en mr. J.M.G.(Anita) van Wijk. Wij zijn allebei ervaren mediators en advocaten. Ons kantoor is gespecialiseerd in familierecht, zoals bijvoorbeeld echtscheiding, omgangsregeling, alimentatiekwesties, boedelscheidingen en kinderbeschermingsmaatregelen.

Als kantoor willen we u op maat bijstaan, waarbij de kinderen centraal staan en het voorkomen van escalatie ons streven is. Waar mogelijk zullen we het overleg zoeken en stimuleren.

 

We zijn gevestigd in de voormalige Bakkervakschool die werd gebouwd in 1936.

Nieuw in Leeuwarden Het Scheidingslokaal

Het Scheidingslokaal is bedoeld voor iedereen die gaat scheiden, gescheiden is of meer informatie wil over dit thema. (Zie ook onder contact).

NB. Indien u onze website niet goed kunt lezen, ligt dit aan de comptabiliteitsinstellingen: als u op de balk van Internet Explorer onder Extra het kopje comptabiliteitsweergave aanvinkt wordt de website beter toegankelijk. We zijn bezig het probleem op te lossen.